Maatmeubilair

Geïntegreerd maatmeubilair voor professionele keukens

Inoxal ontwerpt en maakt geïntegreerd maatmeubilair voor de inrichting van professionele keukens en werkateliers van voedingsverwerkende bedrijven, slagerijen, bakkerijen,.... Wij werken hoofdzakelijk in opdracht van installateurs van horecakeukens, verdelers van machines voor de voedingssector en koeltechnische bedrijven. Op basis van de aangeleverde grondplannen ontwerpen én maken wij het maatmeubilair in inox waarin de keukentoestellen of machines worden geïntegreerd.

Contacteer ons

Welk maatmeubilair is mogelijk?

Aangezien wij uitsluitend maatwerk maken, gelden er amper beperkingen voor onze mogelijkheden. Wij ontwerpen en produceren volgende zaken tot op de millimeter juist:

 • Werktafels
 • Afwaslijnen
 • Spoeltafels
 • Werktafel- en opslagkasten
 • Staande rekken of muurrekken
 • Snijtafels
 • Uitgiftebuffetten

Naast maatmeubilair maken wij ook alle nodige beplatingen voor muren en afkastingen van machines of diepvriescellen. Alles wat je in een professionele keuken of een werkatelier van roestvast staal ziet, kunnen wij maken.

Inoxal medewerker bediend lasermachine

Waarom kiezen voor kwaliteitsvol maatwerk?

Met kwaliteitsvol maatwerk verhoogt het rendement van je keuken of werkatelier en daalt de total cost of ownership. De initieel hogere investering verdien je later dubbel en dik terug.

 • Elke vierkante centimeter benutten

  Met geïntegreerd maatwerk in roestvast staal verspil je geen ruimte in je professionele keuken of werkatelier. Elke vierkante centimeter wordt optimaal benut.
 • Optimale workflow creëren

  Door alle meubels, keukentoestellen en machines perfect te laten aansluiten, stijgt het gebruiksgemak van je keuken of werkatelier. Je krijgt de kans om een optimale workflow te creëren.
 • Onderhoudsvriendelijk

  Wanneer je met maatwerk onafgewerkte open ruimtes vermijdt, stijgt de onderhoudsvriendelijkheid van je keuken of werkatelier.
 • Esthetische meerwaarde

  Alle bevestigingen worden maximaal weggewerkt. Op die manier streven we naar een strak plaatje voor de zichtzijdes. Daardoor creëren we met ons maatmeubilair in inox ook een visuele meerwaarde, perfect voor open keukens in een restaurant.
 • Langere levensduur

  De solide verbindingen en de dikkere plaatdikte dan wat standaard op de markt wordt aangeboden, verhoogt de levensduur van ons maatmeubilair.

Wij werken altijd met een plaatdikte van 1 of 1,5 mm. Daardoor zijn onze maatmeubels veel sterker en steviger, amper te vergelijken met catalogusproducten.

Verder gebruiken wij inox van de kwaliteitsreeks 300, en niet 400 zoals je meestal aantreft bij standaardmeubilair.

Toegevoegde waarde in de ontwerpfase

Wij maken niet alleen maatmeubilair in inox, wij staan ook in voor het ontwerp en de technische tekeningen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de inrichting van professionele keukens en werkateliers garanderen wij ook tijdens de ontwerpfase een toegevoegde waarde.

Ontdek onze werkwijze