Onze aanpak

Toegevoegde waarde vanaf ontwerp tot en met levering

Wij denken maximaal met jou als opdrachtgever mee. Dankzij onze jarenlange ervaring in de inrichting van professionele keukens en werkateliers, bieden wij ook in de ontwerpfase maximale toegevoegde waarde.

1. Van ontwerpschets naar uitvoeringstekeningen in 3D

Bezorg ons het grondplan, een ontwerpschets of een concepttekening en wij verwerken dit naar technische uitvoeringsplannen. Wij zoeken naar de best mogelijke manier om de professionele keukentoestellen en machines te integreren in ons maatmeubilair.

Daarbij besparen we ruimte, vermijden we open ruimtes waar vuil kan ophopen, zorgen we voor een optimale workflow én garanderen we dat de volledige inrichting in rvs naadloos op elkaar aansluit.

Onze jarenlange ervaring in het inrichten van keukens en werkateliers garandeert in deze fase een maximale toegevoegde waarde. Wij zorgen dat de inrichting voldoet aan de HACCP-regelgeving.

Wij denken proactief met de opdrachtgever mee. In ruimtes met tal van beperkingen en technische moeilijkheden zorgen wij voor een oplossing.

Onze ontwerpen wordt tot in de kleinste details uitgewerkt tot 3D-tekeningen en technische uitvoeringsplannen.

Werkvoorbereiding

2. Computergestuurd lassen snijden en plooien

Met de technische uitvoeringsplannen als input zorgen onze computergestuurde lasersnijder en plooibank voor de eerste verwerkingsstappen van de vlakke beplating in rvs.

Dankzij de doorgedreven automatisering wordt alles tot op de millimeter juist verwerkt.

Lasersnijden
Plooien

3. Handmatig lassen en assembleren

Ons vakmanschap voor het TIG-lassen en de finale assemblage staat garant voor de beoogde eindkwaliteit. Door meer te polieren en beter te lassen dan gebruikelijk, geven we extra garanties op stevigheid en stabiliteit.

Daardoor verdient ons maatwerk het QSSF-label. Dit label geeft aan de uiteindelijke gebruiker de garantie dat de inrichting volgens de strengste normen en hoogste kwaliteitsvereisten werd gerealiseerd.

Assemblage

4. Leveren op de werf of zelf afhalen

Indien gewenst leveren wij alles volgens projectafroep op de werf ofwel kom je het zelf halen.

 

Interesse, contacteer ons