WIJ VERHUIZEN..... NU!!

=== BREAKING NEWS ===

klik hier... nieuws heet van de naald => Inoxal verhuist NU !!!

we vorderen... => nieuwsgierig? klik hier

Vanaf 22 maart tot en met 31 maart zal er wegens de verhuis geen productie zijn. Onze kantoren zijn dan gesloten en afhalingen of leveringen zullen dan niet mogelijk zijn. Wij zullen tijdens deze periode ook telefonisch zeer moeilijk bereikbaar zijn. Alvast dank om hier rekening mee te houden.

Ons nieuw adres vanaf 1 april zal zijn: Biezenstraat 26 - 2340 Beerse (alle andere gegevens blijven behouden: telefoonnummers, BTW-nummer,....)

Vanaf 1 april a.s. staan wij in ons nieuwe gebouw terug klaar om u nog beter en efficiënter verder te helpen. Onze openingsuren voor leveringen en afhalingen blijven behouden:

  • Ma – do : 7:30 – 12:00 en van 12:30 – 16:30
  • Vrij : 7:30 – 11:30
  • Er zijn geen afhalingen of leveringen mogelijk tijdens de middagpauze
infofiche verhuis

 

Het team van Inoxal heeft de afgelopen jaren zelfverzekerd en gestaag gewerkt aan de ontwikkeling van ons bedrijf en onze activiteiten. Tijd voor een drastische verandering... wij hebben een nieuwe bouwlocatie kunnen verwerven en gaan de volgende stappen nemen richting verdere groei en dienstverlening. De bouwwerken zullen binnenkort aanvangen.

In het voorjaar 2021 zullen wij onze machines onder de arm nemen en deze verhuizen, te samen met onze kantoren, naar deze nieuwe locatie enkele meters verwijderd van onze huidige locatie...

we vorderen...

De eerste kennismaking van onze vrachtwagen met de nieuwe locatie... en het past... ;-)

we vorderen...

Onze nieuwe "smoel" zijde Antwerpseweg... 

enkele impressies...

Nog niet finaal maar dit is ons idee omtrent de gasteninkom... suggesties? Altijd welkom!!

enkele impressies...

Nog niet finaal maar dit is ons idee omtrent het kantoor voor productievoorbereiding... suggesties? Altijd welkom!!